Over ons

In de zomer van 2017 is het prachtige terras van Rustwat overgenomen door nieuwe exploitanten. Margriet, Willem en David Verbeek (moeder en zonen) runnen samen het Restaurant. Het familiebedrijf Rustwat heeft een nauwe samenwerking met Lingevaren bootverhuur. Een perfecte combinatie om een dag te genieten op en rond de Linge. Samen met hun team streven zij ernaar om hun gasten tot in de puntjes te verzorgen en een geweldige tijd te laten beleven op het terras. 

Bereikbaarheid

Het Lingeterras van Rustwat ligt direct aan het water net buiten het dorp van Rhenoy. Het terras is gemakkelijk bereikbaar vanaf de A2 (afslag Enspijk richting Leerdam, circa 10 minuten). Er is ook een mindervaliden ingang gerealiseerd. Zo kunt u ook gemakkelijk met een rolstoel het terras bereiken. Heeft u hulp nodig? Onze medewerkers helpen u graag! 

Parkeergelegenheid

Er is genoeg ruimte voor het parkeren uw bolide! Volg de parkeer borden van Restaurant Rustwat en bootverhuur Lingevaren. De verschillende parkeerplaatsen onder aan de dijk en direct aan de dijk zijn gratis te gebruiken. 

Met de boot

Het terras van Rustwat is direct aan het water gelegen. Zo kunt u ook met een boot naar het terras te komen en aanmeren. Gebruik hiervoor de steiger direct aan het terras. Wij doen altijd ons uiterste best om uw lijnen aan te nemen. Consumpties meenemen aan boord is ook mogelijk. Bel ons gerust en we verzorgen o.a. bitterballen aan boord!