Gastenboek

Wij doen ons uiterste best om uw bezoek Rustwat zo aangenaam mogelijk te maken, hieronder kunt u als een blijk van waardering uw ervaringen delen met andere gasten.  Laat hieronder gemakkelijk uw review achter en draag bij aan een helder beeld van Rustwat.

 Alvast bedankt ! 

 

Uiteraard worden uw persoonlijke gegevens niet gepubliceerd op de website! 

Reactie plaatsen

Reacties

Rosanne
8 maanden geleden

Super goede service, tijdens de donut bbq sloeg het weer om, maar door de goede service alsnog een super gezellig en leuke avond gehad!!

Frans Nijnens
2 jaar geleden

Afgelopen zondag hebben we met 16 personen vanaf jullie terras een heel interessante tocht gemaakt met de kapiteinssloep en daarna van een lekkere lunch genoten. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de service

Geesje
2 jaar geleden

Gezellig terras, direkt aan water. Vriendelijk personeel. Bootje gehuurd en heerlijk gevaren. Lekker lunchpakket mee.. Topdag gehad.

Sandra
2 jaar geleden

Heerlijk gegeten en genoten bij Rust wat. Wel jammer dat er niet voldoende ervaren personeel was. Erg lang moeten wachten op zowel het opnemen van de bestelling als het krijgen van onze lunch.

Roel Schroot
3 jaar geleden

Heerlijk hoor die uitsmijter Rust Wat met een Lingewater

Erwin van Luttikhuizen
3 jaar geleden

De naam zegt het al. Rust Wat! Een heerlijke plekje aan de Linge om even tot rust re komen. Een jong en enthausiast team.
Eenvoudige dinerkaart, maar zeker geschikt voor een rust momentje. TIP: kijk ook even op de lunchkaart.

Wij komen zeker terug! Eerlijke prijs, heerlijke plek en vriendelijke bediening. Altijd een welkom gevoel.

Smithd906
3 jaar geleden

I am so grateful for your blog article.Really thank you! Fantastic. cedkcfeecbecdfkk

Vincent
3 jaar geleden

Prachtige plek met dit weer! Heerlijk! Alleen zeer frustrerend dat de bediening niet op elkaar is ingespeeld! Lang heel lang moeten wachten tot eindelijk iemand ( door het zelf te vragen ) kwam! Jammer. Niet de eerste keer begreep ik van andere klanten ...

freek vermeulen
3 jaar geleden

19 april tegen 14.00h kwamen wij aan bij Rust Wat. Tot onze verbazing was het grote deel van de tafels gereserveerd. Bij navraag waren deze tafels niet gereserveerd maar bij gebrek aan personeel (volgens de onsympathieke serveerser) buiten gebruik ivm gebrek aan personeel! Al dagen waren deze mooie dagen aangekondigd! ( GISTEREN ZON 25 GR 19 april 27 gr) zon. Wat een bedrijfsvoering!

Elleke Frumau
3 jaar geleden

We hebben vandaag heerlijk geluncht op het terras aan het water.
De bediening was super vriendelijk en toen we spontaan bedachten dat we wilden gaan varen, werd er meteen een bootje klaargemaakt voor ons.
Het was een heerlijke middag!
Dank jullie wel.
Elleke

Rating: 3.5 sterren
4 stemmen